Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Κοινή ΔΩΡΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ και ΙΟΝ στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άρτας

Κοινή Δωρεά ΗΠΕΙΡΟΣ και ΙΟΝ στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άρτας

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Σε μια σπουδαία κίνηση προχωρούν οι δυο βιομηχανίες με μεγάλο αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία της Άρτας.

Οι ΙΟΝ Α.Ε. και ΉΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ  και οι δύο με μονάδες παραγωγής στο νομό Άρτας, με κοινή τους απόφαση και ανακοίνωση αναφέρουν ότι βρίσκονται πάντα στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας υποστηρίζοντας διαφορετικές δράσεις κάθε χρόνο.

Σήμερα λοιπόν που η προσφορά και το κοινό καλό είναι μέλημα όλων μας για τον κοινό αγώνα ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού, οι δυο εταιρείες αποφάσισαν από κοινού τη δωρεά ενός υπερσύγχρονου ψηφιακού έγχρωμου υπερηχοτομογράφου , που θα ενισχύσει τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Άρτας. 


Το μηχάνημα αυτό , αξίας 50.000€ , θα παραδοθεί άμεσα και θα είναι κατάλληλο για εξετάσεις σε όλα τα όργανα και αγγεία και σε όλες τις ειδικότητες της Ιατρικής (Ακτινολογία,Παθολογία,Αγγειολογία,Καρδιολογία,Γυναικολογία,Μαιευτική,Ουρολογία,Παιδιατική,Μυοσκελετικές εξετάσεις κ.α.) . Άρα πέρα από την κρίση των ημερών είναι μια δωρεά που θα έχει μακροχρόνια αξία στο Νοσοκομείο Άρτας.
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας Ευάγγελος Ντάκουλας σε δήλωσή του ανέφερ << οι δυο εταιρείες, ΗΠΕΙΡΟΣ και ΙΟΝ , είναι δραστήριοι πολίτες της κοινωνίας της Άρτας, με ενεργό συμμετοχή στη ζωή του τόπου.Ευχαριστούμε τις διοικήσεις και των δυο εταιρειών για την άμεση ανταπόκριση και τη βοήθειά τους >>

Τεράστια προσφορά συγχαρητήρια στις δυο εταιρείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου